זאת ה״בחושה תפוזים מנצחת״ שלי...
כרגע לא נראית לי כזאת ״מנצחת״.
ברגע שלא מצאתי בסופר את התותים, שפינטזתי ליד העוגה,
היתה צריכה להידלק לי נורה אדומה והייתי צריכה לבטל את המשימה....
מפה הכל התדרדר, חלק מזה כבר שיתפתי איתכם אתמול,
קרין גורן היקרה, לא כתבה, אם כשהעוגה חמה צריך להפוך אותה ולהוציא מהתבנית ואז לשפוך עליה את המיץ תפוזים,
או כשהעוגה עדיין בתבנית?
אני ניסיתי כשהיא חמה ו....העוגה לא יצאה.
אז הבנתי, קלולס שכמותי שצריך לשפוך את המיץ, כשהעוגה בתבנית,
ומשום שהיה ממש מאוחר, בעלי הציע שבבוקר העוגה תתקרר ואז יהיה קל להוציא אותה.
האמת הייתי בטוחה שנצטרך לאכול את העוגה, עם כף ישירות מהתבנית,
אם היא בכלל תיהיה ראויה לאכילה.
בבוקר, הפכתי את התבנית על צלחת יפה ו...
היא לא יצאה מהתבנית,
בעזרת סכין הפרדתי את העוגה מהתבנית והיא יצאהההההה
פיזרתי עליה אבקת סוכר, זה לא ממש עזר, יפה היא לא!
צריך תבנית שהדוגמא שלה בולטת יותר.
כל כך רציתי עוגה יפהההה
בעלי טעם מהעוגה, אמר שהיא דווקא ממש ממש טעימה,
מתוקה מאד, אבל טעימה .
נראה היום בערב במנה המותרת...
המסקנה שלי: אני צריכה תבנית אחרת...;)
הייתי מחליפה את כל מה שקניתי אצל שמו אתמול בעוגה הזאת...
השבמחקחחחחח, ממש!!!
מחקברור שכן! אין כמו עוגה ביתית וזאת תבוא לי טוב עכשיו עם איזה תה ליד
השבמחקמתוקה שלי, שתלדי אכין לך עוגה טעימההה
מחק