יום שישי, 30 בינואר 2015

״עוגת ביסקוויטים עם לב של תות״-נסיון מספר 6

השבוע החלטתי להכין עוגה קלה,
בעקבות העוגה המסובכת של שבוע שעבר,
שבסוף, לדעתי, לא היתה מפילה ולא שווה מנה מותרת.

״עוגת ביסקוויטים עם לב של תות״
זאת העוגה של קרין גורן,
שנראית גם קלה וגם טעימה ואין סיבה שלא תיהיה גם שווה...



פחדתי להסתבך עם בצקים, תנורים, התפחות, הפרדות וכו׳....
אולי בשבוע הבא....
הכנתי את העוגה, הכל הלך מהר וחלק, עד...
ברור.....
תמיד אני חייבת לקלקל, קרין כתבה לקרר את הג׳לי לפני ששופכים מעל הקרם, שיהיה פושר,
אז חיכיתי שיהיה פושר וחיכיתי ובדקתי וחיכיתי ואז....הוא התחיל להתקרש, אוי ואבוי....
שפכתי מהר מעל הקרם והתותי לב וכל השקיפות החלקה שאמורה היתה להיות,
קיבלתי מעין ג׳לי בעל טקסטורה ״מקומטת״, הלבבות תותים המהממים, זהו, נעלמו, היטשטשו....
לא נורא, העיקר הטעם....

זאת ה״עוגת ביסקוויטיםעם לב של תות״ שלי





טוב, נו, בסדר....
שנייה אחת העוגה נראית יפה ושנייה אח״כ פחות,
העיקר הטעם : )
בעלי ואמא שלו טעמו וממש אהבו,
אני היום אעשה לי את המנה מותרת שלי, עם בעלי, מול סרט טוב
ומקווה שיהיה יאממממי

השבוע בחוג של חלי ממן, ירדתי 700 גרם,
עוד 1.2 קילו ליעד!!!!
גאה בעצמי : )

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה