יום שישי, 16 בינואר 2015

ה״חלה לשבת״ מוכנה....

אז זו ה״חלה לשבת״ המקורית:


ואלו ה״חלות לשבת״ שלי:



של מי נראה יותר טוב?????

קודם כל הילדה היפה שלי לא מרגישה טוב, נשארה בבית ולא הלכה לבית הספר....
תרגישי טוב, טפו טפו.... מלח מים שום בצל :)

בקיצור הכל נפל עלי, הצילו!!

הבצק היה ממש דביק והוספתי כל הזמן קמח,
היה מאד קשה לקלוע לצמה, הבצק היה רך וכבד,״נזל״ למטה,
החלטתי, שבמקום לקלוע צמה מ 3 אני קולעת צמה מ 2, פשוט יותר.
גם זה לא היה פשוט...
חילקתי את כמות הבצק, ככה שאעשה ואנסה עוד אופציה,
של חלה מגולגלת עם שוקולד נוטלה ואגוזי מלך מרוסקים,
רידדתי את הבצק, מרחתי, פיזרתי וגילגלתי... פשוט.
הכנסתי לתנור, לאחר התפחה של 40 דקות ו...
תפח ותפח, ככה ששתי החלות התחברו :(
את אחותי שמומחית באפיה, הטרדתי בטלפון כל דקה,
זה דביק, אני לא מצליחה לקלוע לצמה, לקמח עוד?

החלות מוכנות ומריחות נפלא,
בעלי טעם את החלה ללא השוקולד, אמר מעולה,
טעם מהחלת שוקולד, אמר טעיםםםםם מאד מאד
ואח״כ ביקש עוד.... (לחיי המשקל).

בערב אעשה מנה מותרת ואטעם גם אני,
 אם שווה מותרת או מוותרת.

קרין, נשמה, כמובן שאל תקחי את זה אישית,
בשבוע הבא, אני חוזרת לתוכנית המקורית,
לספר המתוקים המגרים שלך, יאמממממממממי
ובעלי?
שישמין מנחת :)

2 תגובות:

  1. ממממ נראה סופני ובטוח גם מריח טוב! עכשיו בא לי גם פרוסת חלה (מלחם תושיה זה מה יש) וממרח שוקולד.

    השבמחק
  2. אפי, אין עליך....
    כשתלדי אעשה לך הרבה הרבה עוגות שתיהיה לך חופשת לידה מתוקה....
    רק שלא תשמיני

    השבמחק