יום שישי, 2 בינואר 2015

העוגה מוכנה

זאת ה״עוגת שמנת קדאיף״ שלי...

  
  
נראית לא רע בתמונה, במציאות פחות...
הערב אעשה מנה מותרת ו...נראה אם שווה.
מה שבטוח יש לה ריח ממממשגע של הקרם הגבינתי חמצמץ והפקאנים הסיניים. יאמי...

בעלי כבר טעם הבוקר, אמר שהיא טעימה מאד, אבל...
האטריות קצת קראנצ׳ים מידי ואולי לא צריך פקאן סיני ובטח שלא בכמות הזו,
נו טוב, ניסיתי...

6 תגובות:

  1. ניראה מעולה. מה רק פרוסה אחת מותר?

    השבמחק
    תשובות
    1. כן, פרוסה יפה מותר....
      כשאגיע ליעד, אוכל 2 מותרות....
      בואי....

      מחק
  2. wow למות איך בא לי לטעום זה נראה מעולה! שתהיה לך מותרת שווה!

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה נשמה שלי, מוזמנת בכיף לעוגה, אבל רק לעוגה....סססססתתתתתםםםםםם

      מחק
  3. וואו, אחותי… נראה פיצוץ!!! מעניין, סקרנית לדעת איך הטעם… כל הכבוד על ההשקעה. ועד כמה שאני מכירה קדאיף ותאמיני לי שאני מכירה… האיטריות צריכות להיות קראנצ"יות ולא רכות… ואין כזה דבר יותר מדי פקאן סיני… אני הייתי מוותרת על הנס קפה ליד ואוכלת עוד כמה פרוסות עוגה ליד ה"מותרת"…

    השבמחק
    תשובות
    1. חחחח, יאללה בואי לאכול איתי מותרת

      מחק