יום שישי, 6 בפברואר 2015

״עוגת גבינה ב 3 שכבות״-נסיון מספר 7

דיפדפתי לי בספר של קרין וה״עוגת גבינה ב 3 שכבות״, תפסה את עיני, נראית מדהימה וכמובן טעימה
זאת ה״עוגת גבינה ב 3 שכבות״ של קרין


מדהימה!!!
והמרנג  ספירלה למעלה יפייפה.
אמרתי לעצמי שאלך על זה, נראית לא פשוטה ומצד שני, אחרי שקראתי את אופן ההכנה,
נראה לי, שגם לא קשה...
הבוקר פיזרתי את הילדודס לבית הספר והגן, חיכיתי שהקטנצ׳יק, כמובן יירדם ויהיה לי שקט....
באמת עוגה לא קשה, קצת הסתבכתי עם ההפרדת ביצים, אבל לבסוף הסתדרתי,
הקצפתי 10 דקות מלאות עם המוט בלנדר שלי, הכנסתי לתנור, הוצאתי, הכנסתי, הוצאתי
וציננתי, הגבינה באמצע הייתה קצת תזזיתית, כמו ג׳לי, אבל חשבתי לעצמי שכך צריך להיות, קרין כתבה: 
לאפות בתנור עד שהמלית מתחילה להתייצב, אז זה לא התייצב, זה רק התחיל, כנראה שזה טוב.
את הקצף המרנגי, כנראה שלא עשיתי טוב כל-כך, כי במקום שאקבל שורות של פסי ספירלה, יצא לי משהו לא מוגדר, מעין שושנה מעוכה, הקצף כנראה לא התייצב מספיק, וכשזילפתי את פסי הספירלה שלי, הם נמסו והתחברו,
טוב זה היה דיי ברור.....משהו חייב להתפספס לי.
(העיקר הלכתי לקנות ראש זילוף עם צורה יפה, במיוחד)
התבאסתי, אך לא התייאשתי והכנסתי לתנור, העיקר הטעם....חחחח, השתכנעתי.
אז זאת ה״עוגת גבינה ב 3 שכבות שלי״:



כרגיל, מקווה שטעימה....
וששווה מנה מותרת.
חוצמזה לה יש צלם מקצועי : )

הערב אטעם ואחגוג לי במנה מותרת, קפה בצד, אולי סרט, מקווה לא להירדם.

השבוע בחוג חלי ממן,
העליתי 200 גרם,
לא נורא, בסוף זה יירד.
העיקר שהתינוק נרדם את שנת הצהריים שלו ואני הולכת להצטרף אליו ; )

תגובה 1: