יום שישי, 26 בדצמבר 2014

עידכונים מהשטח...

אז ככה... כמו שציפיתי קלאמזית שכמותי....
קרינצ׳וק...
למה תבנית קפיצית 24?
הבסיס של העוגה תפח כל כך בתנור, ולמרות שכתבת במתכון שהוא ייפול, זה קרה, אבל לא כמו בתמונה שלך בספר,
איך יישאר לי מקום לקרם מעל ולציפוי, איך? תבנית קפיצית 26 לא עדיפה?
כתבת לשחרר את שולי העוגה עם סכין, בעודה חמה
בסיס העוגה נכנס לי כלפי מעלה והתרחק כל כך מהשוליים, איך הקרם מעל לא ייגלוש מהצדדים?
(אולי הייתי צריכה לחכות מעט ואז להפריד את שולי העוגה מהתבנית ולא כשזה ממש חם? מממממ אולי).
ובנוסף לכל זה... התינוק המתוק התעורר בבכי היסטרי, מזל שאחרי ההקצפה של ה 10 דקות.
הכנסתי למקרר ל 4 שעות....תמשיכו להחזיק אצבעות, אולי עוד אופתע לטובה וגם אם העוגה לא תיראה מי יודע מה, יש מצב שהיא טעימה (:
אל תשכחו שזה נסיון מספר 1

האאאאאא ואחותי המדהימה, שדרך אגב מכינה קינוחים מעולים בלי כל בעיה,
עידכנה אותי שהיום בערב בתכנית של קרין גורן, היא הולכת להכין את ה״עוגה המתגלצ׳ת״, אז כל התשובות יהיו לי שם, אז קרינצ׳וק את לא צריכה להגיב לי בבלוג....(;

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה